3. Dünya Savaşı Sonrası Toparlanma

3. Dünya Savaşı Sonrası Toparlanma


3. Dünya Savaşı sonrasında insanlar yaşamaya devam etmek için göçlere başlamışlardı fakat diğer canlılar da vardı dünyada. İnsanların birbirine zarar verdiği gibi tüm canlılara da zararları vardı ve çok büyüktü. Hayvanların bir çok türü, bitkilerin neredeyse hepsi çok kötü hasarlar almışlardı. Bitkilerde biyolojik silahlardan olumsuz etkilenmişti. Bitkilerin yok olması demek fotosentezin yok olması demekti. İnsanoğluna en büyük zarar buydu. İnsanlar göç ederken yanları sıra yeşillikleri de arttırmak için kendi çabalarıyla uğradıkları yerlerde yeşillendirmeler yapıyorlardı. Elbette bu yaptıkları şey de kendileri için, yaşamaları içindi. Buna mecburlardı.

Hayvanlar ise insanların yaptığı bu savaşta biyolojik, kimyasal, nükleer silahlardan nasiplerini almışlardı. İnsanlar tarafından yaklaşılamayacak kadar yırtıcı olmuşlardı. En pis olanları ise kedigillerdi. O sevecen, pamuk gibi, dost canlısı olan, güzel hayvanlar insanların yaptığı bu savaşın etkisi yüzünden canavarlara dönüşmüşlerdi. Hayvanlarda insanlar gibi yaşam alanlarını değiştirmek zorun kalmışlardı. Onlarda birbirinden ayrı şekilde yerlerini değiştiriyorlardı. Artık insanların insanlar harici dostu kalmamıştı yeryüzünde. Tabii ki bunu da insanlar kendileri yapmıştı. 

Amerika'dan Dubai'ye doğru göç etmek zorunda kalan insanlar birlik içinde göçe başlayacaklardı. Bunun için Florida eyaletine tüm Amerikalıların toplanması gerekti. Buraya kadar olan yolculuklar artık ne varsa, ne bulurlarsa; araba, uçan araba, hızlı bisiklet, normal bisiklet, motorsiklet, uçan kaykay, uçan ayakkabılar ya da normal yürümeyi tercih edeceklerdi. O kadar çaresiz insanlarda vardı hala dünyamızda. Ne olursa olsun her türlü Florida'da toplanmaları şarttı. Oradan ise uçaklar vasıtasıyla Dubai'ye göç oluşacaktı.

Amerika'nın önde gelen şirketleri arasında olan One Earht adlı şirketin bilim adamlarından olan Parnell Parkinson savaştan sonra ihtiyaç duyulan insanların başlarında geliyordu. Bay Parkinson'un bilgileri, formülleri, yetenekleri başta Amerikalılar olmak üzere tüm insanlık için önemliydi. Özel olarak Florida'ya getirilen insanlardan bazılarından da Parnell Parkinson ve eşi Bayan Joanna Parkinson. Bayan Parkinson'un hamileliği de böyle kötü bir zamana gelmesi onun için çok kötü bir durumdu. O da anne olacaktı. Erkek bir çocuğa sahip olacaktı. Bu zamanda çok endişeliydi ve çok korkuyordu Bayan Parkinson...


Yorumlar

Popüler Yayınlar