Koltuk Kadar Değil

Herkesinde bildiği gibi çok sık güncellenen mizahi olaylarımız oluyor güzel ülkemizde. Hepsi birbirinden güzel ve sürükleyici. Unutulan olur diye düşünenler oluyor ama yanılıyorsunuz, onlar liseliler arasında yaşatılan mizahlar, gülünç olaylar. Daha çok derslerde, yeri geliyor o mizahi olayları yaşatıyoruz. Tenefüslerde telefonda facebook'ta, instagram'da, twitter'da dolaşırken taze paylaşımları görüyoruz. Önceden güldüğümüz şeylere bile gülüyoruz. Onları unutanlar olduğu halde bile biz yaşatmaya devam ediyoruz. -mizah amaçlı yazıdır-

Koltuk Kadar Değil


En güncel olarak ne vardı hatırlayalım. 1995 yılında çektiği film ile 20 yıl sonra popüler olan Sivaslı hemşerimizin "Hayvan gibi şey yapıyosunuz" repliğiyle  hatırlayacağınız efsanevi filmi bizi derinden etkilemişti ve bir o kadar da güldürmüştü de. Biraz argo olduğu için bunu ders sırasında pek yaşatamıyoruz ama hep aklımızın bir ucunda. Unutmayacağız!

Sonra ne vardıııı. Ney mii vardı? Niye mi yazıyom? Niye mi blogum var? Yazamıyom mu yazı? İşte herkesin aklına gelen efsanevi Adana şehrimizde uyuşturucu illetine alet olmuş bir vatandaşımız "4 kere Hacc'a gittik, aha dayıya sor" aklımıza geliyor. Ona sorulan sorulara efsane sorularla cevap vermesi bizi olumlu yönde etkilemişti. Sorulara nasıl sorularla cevap verebileceğimizi bize muazzam bir şekilde gösterdi. Niye mi gösteriyom?

Koltuk Kadar Değil

İşte sıra yeni idolümüze geldik. O rahatlığın simgesini bizlere koltuk olarak tanıtmış kişi. Rahatlığını her şeyden önce getiren. O gündemi değiştiren. O trollüğün babası neredeyse. O reyizimiz oldu artık. O'nu "Selin naber ya?" sorusuyla tanıyoruz. Koltuk kadar rahat olamayan evlenmek isteyen birisi. Sergilediği tavırlarla bizi sövmeye kadar getirmiş olup bir o kadarda güldüren bir insan. Okullarda onu yaşatmamız onun bizim gibi "Belki doğru derse girmemişimdir" demesi idi. Bu sözüyle bizi cidden çok fazla etkilemişti. Sırf bu dediği sayesinde reyiz deriz bizler ona. Yani bizimde belki doğru derse girmemişliğimiz olmuştur. 

(Tablet reyizden bahsedemedim, kusura bakmayın.)

Yorumlar

Popüler Yayınlar